Over ons

Nieuwenhuijzen Stables - onze stalnaam - staat voor een ambitieuze, energieke sport- en africhtingsstal gerund door Marwin van den Nieuwenhuijzen en Michelle Westerdijk. Wij leiden paarden op. Dat doen wij zorgvuldig, respectvol en duurzaam. Dat vinden wij erg belangrijk. Het welzijn van onze – en ook uw – paarden staat hoog in het vaandel. Onze verzorging en training is daar nauwkeurig op afgestemd.

Bovendien ambieert Nieuwenhuijzen Stables een training waarbij variatie centraal staat. Geheel afhankelijk van het paard. Voor ieder paard hanteren wij een individueel opleidingsplan. Op deze manier creëren wij sportpaarden, paarden die terdege zijn voorbereid voor het hogere werk, paarden die op het juiste moment kunnen pieken.

Wij doen dat op basis van onze persoonlijke ervaring en opleiding. Wij zijn beiden vanaf kind zijn al bezig met paardensport. Terdege opgeleid aan het Hippisch Centrum (NHB) te Deurne, hebben wij de gelegenheid gekregen onze eigen visie op het trainen en opleiden van paarden te ontwikkelen. Deze passen wij toe in ons jonge bedrijf. Tot op heden waarderen onze klanten onze insteek en zijn de resultaten zeer tevredenstellend. 

De spring- en dressuursport gaan bij ons parallel op. Wij voegen dit samen in de opleiding van onze paarden, want geen paard kan zonder een gedegen dressuurmatige basis, voordat de springtraining zijn vruchten af kan werpen.

Kom gerust eens kennis maken en kijken naar onze trainingen of wedstrijden. Raadpleeg de kalender voor het wedstijdschema.

Graag tot ziens!