Onze diensten

Ons dienstenpakket:

- Africhting /training
- Instructie
- Bemiddeling bij aan- & verkoop

 


Africhting/Training
Nieuwenhuijzen Stables biedt u de mogelijkheid uw paard te laten trainen/africhten. Dit kan voor zowel de discipline dressuur als voor de discipline springen.

Wij hebben het welzijn van onze paarden hoog in het vaandel. Dagelijkse verzorging en training is daar zorgvuldig op afgestemd. Voor ieder paard hanteren wij een individueel opleidingsplan.

Nieuwenhuijzen Stables ambieert een training waarbij variatie centraal staat. Wij vinden het belangrijk het paard op een eerlijke en vertrouwde manier op te leiden. Op deze manier bereiden wij de paarden voor om op het juiste moment een goede prestatie te kunnen leveren.

Het uitbrengen van uw paard in de wedstrijdsport behoort tot onze diensten.


Instructie
Nieuwenhuijzen Stables biedt zowel dressuur- als spring instructie op verschillende niveau’s. Instructie vind plaats op uw eigen paard of pony. Onze accommodatie biedt voldoende gelegenheid om dit op ons terrein plaats te laten vinden. Er is eventueel mogelijkheid tot instructie aan huis.

Samen met u bekijken we de start situatie. We bespreken de verwachtingen en maken een plan om naar een ultiem doel toe te werken.


Bemiddeling bij aan- & verkoop
Nieuwenhuijzen Stables heeft zeer regelmatig fijne sport paarden te koop. Daarnaast kunnen wij u helpen het voor u geschikte paard te vinden.

Bel gerust even!